Naaktschilder

Ik werk al jaren als professioneel portrettekenaar en maak veelzijdige tekeningen en schilderijen in opdracht, waaronder ook naaktportretten: levensecht, impressionistisch, zwart-wit of in kleur, in principe is alles bespreekbaar.
Waar veel naaktschilders liefst naar levend model werken, geef ik de voorkeur aan beeldmateriaal om uw naaktportret vorm te geven. Door gebruik te maken van in uw eigen vertrouwde omgeving door uzelf gemaakte foto's, wordt het laten maken van een naaktportret op die manier heel laagdrempelig. Op deze site kunt u voorbeelden van mijn naakt-werk terugvinden en de diverse mogelijkheden bekijken. En wilt u graag een naakttekening of schilderij laten maken, dan vindt u hier duidelijk en overzichtelijk alle informatie die u nodig heeft om uw opdracht te plaatsen.

Voor het portretteren van kinderen, het maken van een familieportret of klassiek bedrijfsportret, raad ik u aan om ook eens mijn andere website: www.portrettekeningen.nl te bekijken.

relief portretschilderij in rijksmuseum

#langleverembrandt

Carroline van Dijk; Geselecteerde deelnemer voor de zomer-expositie 2019 in het Rijksmuseum te Amsterdam. Geselecteerd uit 8390 inzendingen! (Klik op de foto voor meer foto's van mijn blauwe Rembrandt)